Wie

Shatho Beheer is een Rotterdamse informal investor. Shatho bestaat uit een team van mensen met een passie voor ondernemen. Vanuit deze drijfveer ondersteunen wij ondernemers met dezelfde passie en motivatie. Dat doen we niet alleen met geld, maar ook met kennis en een sterk netwerk. Wij geloven in het bouwen van solide bedrijven. Onze participaties betreffen dan ook altijd een langere termijn. Soms gaat het om interessante startups, vaker om bedrijven in een latere levensfase waarvoor financiering voor groei en/of herstructurering gewenst is.

Waarom

Een bedrijf tot volle wasdom laten komen. Dat vinden wij het mooiste dat er is. Daarom doen we dit. Voldoening halen we niet alleen uit het resultaat maar ook uit het verbeterproces dat hieraan voorafgaat. Zodra een onderneming naar wens loopt, worden we onrustig en zoeken we nieuwe uitdagingen. Het lijntje dat we vanzelfsprekend houden met onze participaties, mag dan langer worden.

Hoe

In alleen geld verstrekken geloven we niet. Wij willen ook met een frisse blik meekijken naar het bedrijf, de markt en de maatschappelijke ontwikkelingen. Wij stappen in en rijden mee, maar wel op de achterbank: de ondernemer blijft achter het stuur. Want de onderneming is en blijft zijn kindje, tenzij hij juist opvolging of de inbreng van management zoekt. Voor bepaalde operaties halen wij er specialisten uit ons netwerk bij.

Naarmate het bedrijf verder accelereert, wordt onze inbreng minder. Wij beginnen nooit ergens aan met al een exit-strategie in het achterhoofd en verwachten hetzelfde commitment van de ondernemers waarmee wij in zee gaan. Een mooi bedrijf neerzetten, daar moet het om gaan!

Shatho-logo
CONTACT

+31 (0)10 29 88 878

info@shatho.nl

Mathenesserlaan 323 Y, 3021HL Rotterdam